Herstel de bodem.

Maak positieve impact!

Zou jij dolgraag je eigen regeneratieve boerderij willen maar zie je niet hoe je daar stappen in kan zetten?

Zie je dat er zoveel belangrijk werk onder je voeten ligt te wachten?

Gaan je handen jeuken van de manier waarop het overgrote deel van ons voedsel geproduceerd wordt en wil je daar graag wat aan doen maar weet je niet hoe?

En snapt je omgeving al helemaal niet wat je wilt?

Dan gaat dit jou verandering brengen!

Zinvol werk doen en daar je inkomen uithalen!

Je hébt waarschijnlijk grote dromen. Je ziet het verschil dat mogelijk is met andere vormen van voedsel produceren. Je werkt graag met dieren en wilt ze dolgraag inzetten om de bodem te herstellen.

Je hebt een doel voor ogen. Misschien een grootse droom. Je wilt impact maken. Starten als 'Regenerative farmer' of je bestaande onderneming daarmee uitbreiden.

Maar hoe? Je moet toch op een boerderij geboren worden wil je zoiets kunnen neerzetten? De grond is onbetaalbaar in Nederland. De meeste kennis in het engels en hoe start ik zonder geld en/of grond? Soms vraag je je af of dit niet te hoog gegrepen is.

Je ziet de expansie van het internet. De snelle veranderingen. De kansen, de mogelijkheden. Maar je hebt geen idee hoe je hierbij zou kunnen aanhaken.

En dan nog iets. Je hebt een sterke intuïtie. Je voelt dingen duidelijk aan. Dit is je kracht. Tegelijk is het ook je valkuil. Want wat als jij je kop boven het maaiveld gaat uitsteken? Wat als jij zichtbaar gaat worden? Hoe ga je dan om met negatieve reacties?

Ja, ik kies voor duurzame groei!
 • Je wilt zinvol verdienen met 'Regeneratieve landbouw'.
 • Je ziet het belang van vee, op de juiste manier ingezet, om de bodem te herstellen.
 • Je wil hierin graag stappen zetten maar weet niet hoe.
 • Je omgeving begrijpt niet altijd waar je naartoe wilt.
 • Je wil graag geplande begrazing inzetten maar weet niet hoe.
 • Je wilt graag positieve impact maken.
 • Je wilt weten hoe je hierin het beste van start kan.

Ik zie jou!

Ik weet dat het niet altijd makkelijk is, maar ik weet ook hoe het anders kan!

VIND DE SLEUTEL NAAR ZINVOL WERK, MÉÉR POSITIEVE IMPACT EN MÉÉR VOLDOENING!

Stel je voor, op een ochtend word je wakker en je hoeft niet meer met tegenzin naar je baan maar gaat je vee verplaatsen naar een vers stuk kruidenrijk grasland! Vrij van de ratrace waarin je jezelf eerder gevangen hield, maak je je dromen nu waar. En je merkt dat je een beweging in gang zet, samen met je klanten!

Je nieuw hervonden vrijheid stelt je in staat om je volledige creatiekracht te gebruiken. Je angsten zijn er nog, maar je intuïtie is sterker. Je bent zelf je eigen kracht. Het maakt je authentiek en hierdoor ben je onderscheidend. De waarde die je voor de wereld om je heen creëert is groot.

Over 'The Green Circle'

'The Green Circle' is de enige Nederlandse cursus waarin je leert om geplande begrazing in te zetten en je oogst te vermarkten. Binnen 'The Green Circle' ontdek je alle benodigde ecologische kennis en inzichten om jou de begrazing eigen te maken. Of je nou van plan bent te werken met kippen, varkens, koeien, schapen, geiten of een combinatie daarvan. Van de planning en kennis tot de marketing en mindset.

Het programma zit vol met uitleg en informatie van Sanne Beld, de enige Nederlandse geaccrediteerde Savory professional. De spil van de cursus, geplande begrazing, is uitgebreid toegepast en getest.

Naast kennis van geplande begrazing, diverse verdienmodellen in de regeneratieve business en marketing speelt ook mindset een rol in het programma. Het geheel zorgt ervoor dat de deelnemer alles binnen zijn handbereik heeft om te starten als succesvolle 'regenerative farmer'!

'The Green Circle' is geschikt voor een brede groep geïnteresseerden in de regeneratieve landbouw'. Van starters tot boeren die hun bestaande bedrijf willen omvormen.

Waarom 'The Green Circle'?

 • Omdat je de unieke kennis van geplande begrazing kan inzetten voor het terugbrengen van veerkracht in de bodem & je verdienmodel.
 • Omdat de combinatie van deze kennis, de juiste mindset en marketingtechnieken jou impact doen maken in dat wat jij wilt & de wereld nodig heeft!
 • Omdat je hiermee bewust kiest welke 'enterprise' past bij jouw situatie en leert focussen zodat je stappen vooruit gaat zetten.
 • Omdat je leert hoe je met de natuur mee werkt en dit tot ieders voordeel kan inzetten.
 • Omdat je liever samen dan alleen de wereld mooier wilt maken
Ja, ik kies voor zinvol werk!

"Ik wil zoveel mogelijk mensen meenemen in het succes van regeneratieve landbouw omdat we hiermee een positief verschil maken voor iedereen"

- Sanne Beld

Over Sanne...

“Sanne is a Holistic Management Accredited Professional trainer in the Savory Institute network on six continents (www.savory.global). She is eager to bring about greater awareness of the holistic management framework in the Netherlands largely working through ‘Met Natuur Mee".

Allan Savory

“Sanne and I trained together in Holistic Management and I cannot say enough good things about this driven and inspiring woman. Through her business Met Natuur Mee, Sanne is taking the message of Holistic Management to her community in meaningful ways. Sanne and her young family are regenerating the soil on their land by planning the grazing of her livestock, and mimicking their natural movements in nature. As a Savory Institute Accredited Professional Educator, Sanne is also offering Holistic Management Training to others who are looking to improve their land management practices and be a positive force in the global need to draw down carbon. If you are in or around the Netherlands and are looking for regenerative holistic management training, give Sanne a call and go check out all she has to offer at Met Natuur Mee!."

Jackie Enloe Eshelman
EOV Hub Verifier
at Jefferson Center for Holistic Management

"Ik heb Sanne ontmoet aan de vooravond van haar grote avontuur. Ze heeft de moed gevonden om haar idealen uit te gaan leven. Met vallen, opstaan, aanpassen en volhouden is ze inmiddels al ver gekomen. Haar onderneming is niet alleen een verademing, maar ook een bemoediging en inspiratiebron voor velen. Inmiddels heeft ze een grote deskundigheid opgebouwd als het gaat om zorgzaam omgaan met bodem en vee voor onze voedselvoorziening. Ik beveel haar dan ook van harte aan als boerin, docent en inspirator!"

Wim Schippers
auteur van de veldgids 'Ontwikkelen van Kruidenrijk Grasland'

Met Natuur Mee

Start nu met 'The Green Circle'

 • Stapje voor stapje naar je eigen succesvolle 'Regenerative Smallfarm'
  'The Green Circle' is een cursus waarmee je stap voor stap kunt gaan bouwen aan je eigen doelen. Door middel van praktische lessen en opdrachten kies je bewust welke 'enterprise' bij jouw situatie past, hoe je geplande begrazing inzet, hoe je je oogst verkoopt en aan je zichtbaarheid werkt. Aan het einde van de cursus kan jij vol vertrouwen aan de slag!
 • Het allerbeste van Allan Savory & Joel Salatin vertaald naar de Nederlandse situatie
  In de 'Green Circle' zit unieke informatie verwerkt van de grote 'met natuur mee' professionals. Uniek dat dit nu via deze cursus vertaald is naar de Nederlandse taal & situatie.

Ja, op naar zinvol werk
 • De combinatie van geplande begrazing, planning, mindset en marketing is uniek en een belangrijke voorwaarde voor succes.
  Met alleen kennis kom je er niet, het zijn juist de ingrediënten van deze cursus samen die tot succes leiden. In deze cursus wordt jou dit stap voor stap duidelijk en krijg je zelf de tools om te groeien.
 • Diverse waardevolle bonussen
  De snelle beslisser ontvangt gratis de veelgeprezen veldgids 'Ontwikkelen van Kruidenrijk grasland' van Wim Schippers. Daarnaast ontvang je de nieuwste planningssheets van Savory zodat je je geplande begrazing nauwkeurig kan plannen. De aantekeningen van de 2-daagse Masterclass van Joel Salatin en alle ins en outs om een succesvolle crowdfunding te organiseren voor je startbedrag!
 • Samen creëren van een Met Natuur Mee community
  Als deelnemer ben je niet meer alleen maar gaan we samen verschil maken!

"Om het verhaal achter voedsel duurzaam te maken hebben we veel meer regeneratieve boeren nodig!"

'The Green Circle'

 • Start met dit in Nederland unieke programma!
 • Iedere 2 weken het volgende deel.
 • Kennis van Savory professional.
 • Inclusief de nieuwste Savory planningssheets.
 • Je kunt de lessen gedurende heel 2021 op je eigen tijd (opnieuw) volgen.
Met Natuur Mee

Schrijf je je gelijk in? Dan ontvang je eerst een leerzame bonus, de veelgeprezen veldgids van Wim Schippers. Vanaf 17 mei start deel 1, waarna je iedere 2 weken een volgend deel ontvangt zodat je de tijd hebt de lesstof te verwerken.

Op vakantie? Geen probleem, de lesstof blijft heel 2021 online voor jou beschikbaar. Ze is verrijkt met video's, praktische werkboeken, opdrachten of handige sheets zodat jij aan het eind vol vertrouwen zelf aan de slag kan!

Van €1250,- (incl.btw)

NU VOOR €777 euro (incl.btw)

Ja, ik kies voor duurzame groei!

Bonus voor de snelle beslisser incl. gratis veldgids!

Deze veelgeprezen veldgids is geschreven door Wim Schippers. Er staat belangrijke achtergrond informatie in over kruidenrijk grasland en je leert hierdoor de soorten kennen die passen bij de grondsoort waar je woont. Zodat je gelijk aan de slag kan met het opdoen van soortenkennis!

Ja, ik kies voor duurzame groei!

FAQs

Hoeveel tijd kost deze cursus?

Hoe meer tijd je erin investeert hoe meer resultaat je zult zien! In hoeverre ben je bereid in jezelf te investeren?

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, je hebt de mogelijkheid in 3 termijnen te betalen van €264,-

Ik weet nog niet of dit wat voor mij is?

Ik weet zeker dat je na de cursus veel meer zaken weet! Maar heb je vragen neem dan contact op; info@metnatuurmee.nl.

Doe mee en meld je aan!

Ja, ik kies voor duurzame groei